Εγγραφές για την Α΄Γυμνασίου του Σχολικού έτους 2017-2018 (περιέχεται αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή)

Το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου ενημερώνει ότι οι εγγραφές για την Α΄Γυμνασίου του Σχολικού έτους 2017-2018, είναι από 2 έως και 31  Μαΐου. Όσοι γονείς ή κηδεμόνες επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΜΣΡ πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής που θα προμηθευτούν από  :

  • Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου.
  • Ηλεκτρονική σελίδα Μουσικού Σχολείου (www.msr.edu.gr ).
  • Δημοτικό Σχολείο αποφοίτησης .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο  ΜΣΡ        Καντανολέοντος 10 από 08.15 έως 15.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28310 27553  Διεύθυνση ηλεκτρονικής σελίδας: www.msr.edu.gr

>>> ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή <<<

Το ΜΣΡ  ιδρύθηκε πριν 26 χρόνια και είναι από τα πρώτα (από τα 45) μουσικά σχολεία που λειτουργούν σε όλη τη χώρα. Διευθυντής του σχολείου είναι ο κ. Ραφτάκης Σπυρίδων (μουσικός). Το ΜΣΡ (Γυμνάσιο- Λύκειο) είναι ένα δημόσιο σχολείο γενικής παιδείας η οποία  συνδυάζεται και εμπλουτίζεται  με μαθήματα καλλιτεχνικής παιδείας  .

Πέρα των μαθημάτων γενικής παιδείας, τα οποία διδάσκονται όπως ακριβώς σε όλα τα δημόσια γυμνάσια- λύκεια της χώρας, διδάσκονται ισότιμα η έντεχνη δυτική και ελληνική παραδοσιακή μουσική καθώς και μαθήματα αισθητικής παιδείας: εικαστικά- θέατρο- χορός, με στόχο να αποκτήσουν όλοι οι μαθητές του σχολείου αξιόπιστη γενική παιδεία και τα απαραίτητα εφόδια για ενδεχόμενες ανώτερες μουσικές σπουδές.

Ακούστε τα ραδιοφωνικά σποτ του σχολείου μας:

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΜΣΡ