Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου

Το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου ιδρύθηκε το 1991. Για τρία χρόνια φιλοξενήθηκε σε αίθουσες που είχε παραχωρήσει το 1ο Γυμνάσιο στο λόφο του Τιμίου Σταυρού.

Περισσότερα  

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θεωρούνται ένα εναλλακτικό είδος διδασκαλίας και δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να αφομοιώσουν αποδοτικότερα τη διδακτέα ύλη.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα  

Η πόλη μας

Το Ρέθυμνο είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού (περιφερειακής ενότητας) της Κρήτης και έδρα του μητροπολιτικού ομώνυμου Δήμου της περιφέρειας Κρήτης.

Το Ρέθυμνο  

Ημερολόγιο 2015

το νέο ημερολόγιο του Σχολείου μας είναι έτοιμο!!!

Κύκλος Κυριακάτικων πρωινών στο Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου

ΜΟΥΣΙΚΟΣ… ΛΟΓΟΣ Το πρόγραμμα της 1ης Κυριακής στις  2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. περιλαμβάνει: • Μαθητική Συναυλία • Ομιλία με θέμα “Η άσκηση στην εφηβεία” ομιλήτρια : Μπαρκάτσα Βενετία – Φυσιοθεραπεύτρια είσοδος ελεύθερη

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής

«Τετράριθμος χορός των Αγίων υμνείσθω» Αφιέρωμα στα «190 έτη από την μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων»   Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στα πλαίσια των εορτασμών της Ι. Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τα «190 έτη από την μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων» πραγματοποιήθηκε συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ομώνυμου ιερού […]