ΜΣΡ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2022-23

ΜΣΡ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2022-23

Οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την Α΄Γυμνασίου του Σχολικού έτους 2022-2023,πραγματοποιούνται από 2 έως και 31 Μαΐου. Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για τη διαδικασία επιλογής στο email του ΜΣΡ : (mail@gymmousrethymn.reth.sch.gr).

Η Αίτηση συμμετοχής θα βρίσκεται στο ακόλουθο σύνδεσμο:

>> ΑΙΤΗΣΗ EΓΓΡΑΦΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Μουσικό σχολείο Καντανολέοντος 10 από 08.15 έως 15.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου , Κυριακής και διακοπών Πάσχα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28310 27553

Το ΜΣΡ ιδρύθηκε πριν 30 χρόνια και είναι από τα πρώτα (από τα 50) μουσικά σχολεία που λειτουργούν σε όλη τη χώρα. Διευθυντής του σχολείου είναι ο κ. Ραφτάκης Σπυρίδων (μουσικός). Το ΜΣΡ (Γυμνάσιο- Λύκειο) είναι ένα δημόσιο σχολείο γενικής παιδείας η οποία συνδυάζεται και εμπλουτίζεται με μαθήματα καλλιτεχνικής παιδείας.

Πέρα των μαθημάτων γενικής παιδείας, τα οποία διδάσκονται όπως ακριβώς σε όλα τα δημόσια γυμνάσια- λύκεια της χώρας, διδάσκονται ισότιμα η έντεχνη δυτική και ελληνική παραδοσιακή μουσική καθώς και μαθήματα αισθητικής παιδείας: εικαστικά- θέατρο- χορός, με στόχο να αποκτήσουν όλοι οι μαθητές του σχολείου αξιόπιστη γενική παιδεία και τα απαραίτητα εφόδια για ενδεχόμενες ανώτερες μουσικές σπουδές.

Μπορείτε να δείτε το Video στο οποίο μιλούν οι μαθητές διαφόρων τάξεων του σχολείου μας και στην ουσία απαντούν σε ερωτήματα απορίες που εκφράζονται από τα ίδια τα παιδιά που μας επισκέπτονταν.

“Ελάτε να γνωρίσουμε το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου”
Συνέντευξη του Διευθυντή κ. Ραφτάκη Σπυρίδων στην ΚΡΗΤΗ TV: